Ajankohtaista

Kesän 2021 aikataulut on nyt julkaistu!

Uutinen 19.5.2021
Kuvassa Vilkun busseja ja aikataulusivujen osoitteet

Tulevan kesän joukkoliikenteen aikataulut on nyt julkaistu Vilkun nettisivuilla sekä reittioppaassa. Kesäaikataulut ovat voimassa 7.6. – 11.8.2021.

Keskeisimpiä muutoksia tulevalle kesäkaudelle on lisääntynyt vuorotarjonta linjalla 5 sunnuntaisin sekä Tahkolle arkisin kulkevat lisäyhteydet. Lisäksi linjoilla 6, 16, 20, 21 ja 23 on muutoksia sunnuntain aikatauluissa.

Paperista aikataulukirjaa ei enää jatkossa paineta tai jaeta kotitalouksiin. Syynä tähän on se, että paperiset aikataulukirjat ovat menettäneet merkitystään asiakkaiden siirtyessä Vilkun sähköisiin palveluihin. Lisäksi liikenteisiin tulee usein muutoksia aikataulukauden aikana, jolloin aikataulukirjojen tieto ei ole pysynyt ajan tasalla.

Painettuja aikataulukirjoja korvaamaan tullaan kuitenkin painattamaan pienempi erä linja- ja tiesuuntakohtaisia aikatauluesitteitä. Esitteitä tulee aikataulukauden vaihtuessa tarjolle Valtuustotalon asiakaspalvelupisteelle, Pääkirjastolle, Matkakeskukselle, aluekohtaisesti lähikirjastoihin sekä Kuopion kaupungin toimintakeskuksiin. Näistä pisteistä asiakkaat voivat halutessaan hakea itselleen tarvitsemansa aikataulut.

Linjakohtaisilla aikataulusivuilla on myös saatavilla pdf-aikatauluja, joista linjojen aikatauluja voi tulostaa.