Vilkku-mobiililipulla voi matkustaa kaikilla matkustusvyöhykkeillä 12.2.2018 alkaen

Älypuhelimelle ladattavan ilmaisen Vilkku-lippusovelluksen avulla lippujen ostaminen ja käyttäminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Mobiililippu on kätevä vaihtoehto, kun matkaan pitää päästä nopeasti tai sopiva käteinen raha puuttuu.

Valikoimassa on sekä kertalippuja että vuorokausilippuja. Samalla puhelimella voi ostaa useamman lipun. Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa riittää virtaa koko matkan ajan.

Lippu tulee pystyä esittämään kuljettajalle aina ajoneuvoon noustessa. Kuljettaja rekisteröi mobiililipun bussissa manuaalisesti (lipussa on koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika).

Lippusovellus tukee kaikkia käytetyimpiä maksutapoja, kuten puhelinlaskun yhteydessä maksettavaa mobiilimaksua, pankki- ja luottokortteja, MobilePayta sekä jälkilaskutteista Svea maksua. Mobiililippu maksaa saman verran kuin käteisellä ostettu matkalippu.

Mobiilisovelluksen voi ladata hakusanalla "Vilkku"  kaikkiin  Android- ja iOS-puhelimiin sovelluskaupoista tai osoitteessa www.payiq.net/kuopio. Sovelluksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palveluun.