MYK - Matkojenyhdistelykeskus

Pohjois-Savon MYK aloitti toimintansa lokakuussa 1998. MYK järjestää

  1. Palveluliikennettä viidessä kunnassa (Kuopio, Leppävirta, Nilsiä, Siilinjärvi ja Varkaus)

  2. Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia taksikyytejä seitsemässä kunnassa (Kuopio, Leppävirta, Nilsiä, Pielavesi, Siilinjärvi, Tuusniemi ja Varkaus)

MYK vastaa vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolainkuljetusten järjestämisestä Kuopiossa. Kuljetukset hoidetaan ensisijaisesti palveluliikennettä hyödyntämällä ja toissijaisesti muita kuljetusmuotoja käyttäen. Kuljetuksia pyritään yhdistelemään mahdollisimman tehokkaasti ja kuljetusten yhdistelyyn on MYKissä käytössä Mobirouter-matkojenyhdistelyjärjestelmä.

Matkojenyhdistelykeskus on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 7.00-17.00,  puh. 017 183 183. Puhelu maksaa paikallispuhelun verran.

MYKissa työskentelee 5 matkojenvälittäjää sekä kuljetussuunnittelija. Kysymyksiä ja palautetta toiminnasta voi lähettää sähköpostilla myk.stk(at)kuopio.fi

Kuljetustilauksia voi tehdä myös edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Tilaus on tällöin oltava MYKissä viimeistään lähtöpäivää edeltävänä arkipäivänä klo 14.00 mennessä. Jos kyytitarve on esim. maanantaina, on tilaus oltava MYKin sähköpostissa viimeistään perjantaina klo 14.00.

Tilauksesta tulee ilmetä seuraavat asiat: kuka lähtee, mistä lähtee, minne on menossa, milloin (päivämäärä ja toivottu kellonaika) ja erityistarpeet matkaa varten (esimerkiksi invataksin tarve, apuvälineet). Kun tilaus on käsitelty, lähetetään tilaajalle vastausviesti.