« Takaisin

Waltti-matkakortit ladataan nyt uudessa verkkokaupassa

Vilkku, Kuopion seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakorttien lataajia palvelee verkossa uusi ja toiminnoiltaan aikaisempaa kätevämpi Waltti-kauppa. Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi ja siellä voi matkakortille ladata arvoa ja kausituotteita.

Asiointikieleksi voi valita suomen, ruotsin tai englannin kielen.

Käyttö ilman rekisteröitymistä

Syötä matkakortin korttinumero (numero löytyy kortin takaosasta) ja valitse liikennöintialueeksi Kuopio. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.

Rekisteröityminen

Jos haluat rekisteröityä ja saada käyttäjätilin käyttöösi, tee se etusivun rekisteröitymislinkin kautta. Rekisteröityminen edellyttää sähköpostin ja salasanan antamista. Lisäksi rekisteröitymisen yhteydessä tulee hyväksyä verkkopalvelun käyttöehdot.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää Waltin tiedotteita, mikäli annat palvelussa siihen luvan.

Kirjautumalla palveluun näet tiliisi yhdistämäsi kortit ja valitsemalla haluamasi matkakortin pääset suoraan kauppaan.

Aiemmin käytössä olleen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.  Myöskään vanhaan palveluun tallennetut kortit ja tiedot eivät valitettavasti näy uudessa järjestelmässä.

Uusi Waltti-matkakortti

Uusia matkakortteja nettikaupasta ei saa, vaan uuden kortin tilaukset hoituvat jatkossa erillisestä palvelusta https://kortit.waltti.fi.

Jos linkki ei vielä toimi, uuden kortin ostosivulle pääsee myös osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi.
Linkki kortinostopalveluun löytyy myös uuden Waltti-kaupan kaupan etusivulta.

Waltti-kauppa: https://kauppa.waltti.fi
Waltti-matkakortin ostaminen: https://kortit.waltti.fi tai https://nettilataukset.waltti.fi
https://waltti.fi