Kuopion seudun joukkoliikenneasiakkaat saavat ensimmäisenä uuden Waltti-verkkokaupan käyttöönsä

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa, jota Kuopion seudun joukkoliikenteen asiakkaat pääsevät ensimmäisenä käyttämään. Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita, uusia matkakortteja ei kaupassa toistaiseksi myydä. Waltti-kauppa on osoitteessa https://kauppa.waltti.fi.

Waltti-kauppa on rakennettu siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi mahdollisimman yksinkertaista.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:

  1. ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
  1. rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.

Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.

Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kortin lataaminen Waltti-nettipalvelussa (https://nettilataukset.waltti.fi) säilyy vielä toistaiseksi.

Waltti-kauppa löytyy osoitteesta: https://kauppa.waltti.fi.

Uuden Waltti-matkakortin ostaminen säilyy vanhassa verkkokaupassa https://nettilataukset.waltti.fi.